fbpx

De OrthoCloud gids

wat houdt werken met orthocloud in?

Oké, genoeg gelachen. Wat kán OrthoCloud nu effectief? Waarom wil je met onze software werken? En, hoe regel je dat eigenlijk? Alle functies, uitbreidingen en maatwerk mogelijkheden hebben we voor je op een rijtje gezet in dé OrthoCloud gids. Laat je e-mailadres achter en je ontvangt de gids direct in je mailbox. Alléén de gids – geen 10.000 spam e-mails. Erewoord.

Waarom kiezen voor OrthoCloud?

Bij OrthoCloud doen we er iedere dag opnieuw alles aan om het verschil te maken. Daarom mag je van ons verwachten dat OrthoCloud alles kan wat onze concurrenten bieden, maar dan beter. Alle functies, uitbreidingen en maatwerk mogelijkheden kun je lezen in de OrthoCloud gids. De belangrijkste redenen om voor OrthoCloud te kiezen die vind je hier.

Transparantie & vrijheid

OrthoCloud levert een management oplossing voor jouw praktijk. Niets meer en niets minder. Wil je ook gebruik maken van onze andere dienstverlening? Dat mag, je bent bij ons niets verplicht.

Werken in de Cloud

Met OrthoCloud hoef je geen dure hardware - zoals een server - aan te schaffen. Dankzij werken in de Cloud zijn de opstartkosten laag en is het systeem waterdicht.

Aangepast op jouw systeem

OrthoCloud werkt op alle devices. Een praktijk vol iMacs of verknocht aan die Windows laptop? Geen probleem. Met OrthoCloud kun je werken op ieder systeem.

Maatwerk

Niet iedere praktijk is hetzelfde en er is niemand die beter weet wat een systeem mist dan de eindgebruiker. Heb je suggesties of behoefte aan aanpassingen in het systeem? OrthoCloud kan op maat aangepast worden aan jouw praktijk.

Geoptimaliseerd systeem

Meer automatisering, minder handelingen. OrthoCloud is zo ingericht dat je zo min mogelijk handelingen hoeft te verrichten voor hetzelfde resultaat.

Altijd werken in (huis)stijl

Onze software is volledig aan te passen naar jouw huisstijl. Bij de opstart voeren we het logo, de kleuren en de templates van jouw praktijk direct door.

Veilig & toekomstklaar

OrthoCloud voldoet aan alle veiligheidseisen van de NEN:7510. Ons log systeem voldoet aan de NEN:7513. Daarmee zijn we volledig klaar voor werken onder de VIPP 5 doelstellingen.

3D modellen

Bij OrthoCloud houden we van eenvoud. In OrthoCloud kunnen zowel behandelaar als patiënt eenvoudig de 3D modellen inzien.

Wij zijn de trotse eerste gebruikers van OrthoCloud! Sinds 2019 werken wij in onze orthodontistenpraktijk met deze fijne software. Het is enorm gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, snel en heeft een mooie lay-out. Grote bijkomstige voordelen van OrthoCloud zijn dat je geen server meer nodig hebt in de praktijk en dat je je geen zorgen hoeft te maken om de back-ups, dit gebeurt automatisch. OrthoCloud is zeer goed bereikbaar voor service vragen; snel en klantgericht.

Ortho013, Tilburg

Overstappen? Of opstarten?

Het is allebei spannend en bij OrthoCloud begrijpen we dat als geen ander. Of je nu wil overstappen vanaf een andere aanbieder of net je praktijk opstart: wij staan je iedere stap van de weg bij. Als je na de doorloop van de demo en een persoonlijk gesprek besluit om met OrthoCloud te gaan werken, zorgen wij ervoor dat je precies dat krijgt wat we beloven in onze slogan: een glimlach. Want dat is waar OrthoCloud voor staat: werken met een glimlach, voor een glimlach.

Contact

Minervum 7224

4817 ZJ Breda

+31 (0)85 902 1875

info@orthocloud.nl

KvK: 17249360

BTW: NL001568894B26

IBAN: NL56RABO0120648326

Handig

Bezoekadres:

Minervum 7224

4817 ZJ Breda

Spoednummer:

+31 (0)85 902 1875

OrthoCloud is een product van BSolutions