fbpx

Over OrthoCloud

Bij OrthoCloud doen we dingen graag nét even anders. Dat komt vooral omdat we geloven dat het beter en persoonlijker kan. Beter praktijkmanagement, betere software en betere service. Het resultaat? Blije klanten en patiënten. Want uiteindelijk is een software oplossing niets meer dan een manier om verbinding te maken: met elkaar én met de patiënt.

Hoe werkt "net even anders" dan?

OrthoCloud is een product van ICT bedrijf BSolutions. Na jarenlange ervaring met ICT binnen de medische zorg – huisartsen, gezondheidscentra, tandartsen en orthodontisten – kwamen we tot de conclusie dat binnen de orthodontie geen enkel managementsysteem bestond dat voldoet aan datgene wat je – wat ons betreft – minimaal mag verwachten. Daarom doen we er alles aan om niet alleen te functioneren als leverancier van jouw SaaS oplossing, maar om ook een waardevolle partner te zijn.

Dit kan en mag je van ons verwachten:

Volledige vrijheid

Binnen OrthoCloud en daarbuiten. Ons syteem kunnen we aanpassen op jouw wensen. Alleen onze sofware oplossing afnemen? Helemaal goed. De volledige ICT van de praktijk bij ons neerleggen? Dat mág, maar je bent niets verplicht.

Betaalbaar en modern werken

Geen dure investeringen in hardware, maar werken in de Cloud. Moderner, veiliger én betaalbaarder.

Snelle, persoonlijke support

Geen urenlange wachttijden, ticketsystemen en andere onzin. Bellen en geholpen worden: dát is de belofte.

Veilig & toekomstklaar werken

OrthoCloud voldoet - anders dan onze concurrenten - aan alle veiligheidseisen van de NEN:7510. Ons log systeem voldoet aan de NEN:7513. Daarmee zijn we volledig klaar voor werken onder de VIPP 5 doelstellingen.

Team OrthoCloud

Persoonlijke service betekent weten met wie je werkt. Daarom stellen we je graag voor aan Team OrthoCloud. 

Bas van Gils

EINDBAAS.

Ontwikkelaar van OrthoCloud en ons meest vertrouwde gezicht. Bas geeft de demo’s en levert de support.

Fleur Huffmeijer

PRAATJESMAKER.

Marketing- en communicatiemanager die graag babbelt. Trainer, parttime telefoniste en verantwoordelijk voor jouw jaarlijkse chocoladeletter.

Teamlid #3

ICT TOVENAAR IN OPLEIDING.

Sta jij binnenkort ook met zo’n awkward foto op onze website? Check snel de vacatures en neem contact op!

Overstappen? Of opstarten?

Het is allebei spannend en bij OrthoCloud begrijpen we dat als geen ander. Of je nu wil overstappen vanaf een andere aanbieder of net je praktijk opstart: wij staan je iedere stap van de weg bij. Als je na de doorloop van de demo en een persoonlijk gesprek besluit om met OrthoCloud te gaan werken, zorgen wij ervoor dat je precies dat krijgt wat we beloven in onze slogan: een glimlach. Want dat is waar OrthoCloud voor staat: werken met een glimlach, voor een glimlach.

Contact

Minervum 7224

4817 ZJ Breda

+31 (0)85 902 1875

info@orthocloud.nl

KvK: 17249360

BTW: NL001568894B26

IBAN: NL56RABO0120648326

Handig

Bezoekadres:

Minervum 7224

4817 ZJ Breda

Spoednummer:

+31 (0)85 902 1875

OrthoCloud is een product van BSolutions